Újra kell rendelni, elosztani és szüneteltetni a műveleti sort
A Műveletek sora lap segítségével tömegesen szerkesztheti a függőben lévő műveleteket: helyezze át őket egy másik fiókba, terjessze át őket új órákra, vagy álljon meg, amíg készen nem áll.
Miért
A menetrendek változnak. Instagram fiókot válthat, a nap közepén elérheti a díjszabást, vagy rájön, hogy függőben lévő műveletei rossz időben vannak összegyűjtve. Az Actions Queue Management gombok kijavítják ezt anélkül, hogy a teljes sort a semmiből újraépítenék.
Hogyan kell használni
- Nyissa meg a Műveletek sorát lapot.
- Szűrje le a listát: Jelölje be Csak aFolyószámlák elrejtésejelölje be, vagy írja be a Szűrő mezőbe egy oszlopfejléc alatt.
- Szünet: Kapcsoló A műveletek engedélyezve A műveletek szüneteltetése. Az aktuális Instagram fiók függőben lévő műveletei várnak, és jelenítsék meg a szünetet, amíg vissza nem kapcsolja.
- Válassza ki a műveleteket a sor jelölőnégyzeteivel, vagy használja a select all, SELECT all függő (minden oldalt), SELECT NONSE vagy SELECT ellentétes / invert kijelölés parancsot.
- Kiválasztott átütemezés: Írja be a napokat, órákat és perceket a Átütemezés mellett, majd kattintson rá a kiválasztott műveletek későbbi áthelyezéséhez.
- * Kattintson a Repisztráció gombra a kiválasztott műveletek ismételt terjesztéséhez, mostantól kezdve.
- Az összes függőben lévő újraosztás: A visszaigazolás után a mentett ütemezési szabályok segítségével újra elosztja a fiókhoz tartozó minden függőben lévő műveletet. Nincs párbeszéd. A szabályok módosításához először a SELECT all Pending, majd a **Oszd meg újra elosztása* segítségével.
- A kiválasztott műveletek újrarendelése: A kiválasztott műveleteket áthelyezi egy másik Instagram fiókba. Ettől kezdve a fiókként futnak.
- ismétlés a fiókban: A befejezett műveleteket egy másik Instagram fiókba másolja új függőben lévő műveletként.
- Kiválasztott törlése Eltávolítja a kiválasztott műveleteket. Szerkesztés és Törlés Egy sor módosítása vagy eltávolítása.
Tippek
- Az aktív órák megváltoztatása után fogadja el a Growbot ajánlatát, hogy Aktív órákra terjessze újra, hogy a meglévő műveletek illeszkedjenek az új időkhöz.
- A Re-Assign nem futtat azonnal műveleteket. Csak azt módosítja, hogy melyik fiók hajtsa végre azokat az ütemezett időpontban.
- Szüntesse meg a sort a kézi böngészés során, ha nem akarja, hogy a tüzelés után ugyanazon a fiókon tartózkodjon.