Säilytä nykyinen seuraajasi ennen kampanjan lopettamista
Ennen kuin lopetat, lataa seuraava luettelosi ja lisää kaikki, jotka haluat säilyttää, ennen kuin lopetat seuraamisen.
Miksi
Lopeta kampanjoiden seuraaminen on suunnattu ihmisille, jotka eivät seuraa takaisin. Ilman sallittujen luetteloa voit vahingossa poistaa vuosia sitten manuaalisesti noudattamasi tilit.
Kuinka sitä käytetään
- Siirry Instagram-profiiliisi.
- Lataa tilit → Lataa nykyisen sivun seuraavat.
- Odota, että jono täyttyy.
- Valitse kaikki → Lisää valittu sallittujen luetteloon.
- Tallenna sallittujen luettelo.
- Suorita nyt ei-seuraajien seuraaminen Älä lopeta seuraavien ihmisten seuraamista käytössä.
Vihje
- Tee tämä kerran Instagram-tiliä kohden, jonka automatisoit.
- Mukavuuspainikkeet voivat lisätä sallittujen luetteloon, kun vierität seuraavaa luetteloa.