Sinchronizuoti nustatymus ir įkelti eilę paleidžiant
Dvi paleidimo parinktys valdo, ar jūsų eilė ir nustatymai grįžta, kai vėl atidarote Instagram.
Kodėl
Be apkrovos paleidžiant, iš naujo pateikiate sąrašus iš Instagram po kiekvieno naršyklės paleidimo iš naujo. Sinchronizavimo nustatymai padeda, jei naudojate Growbot dviejuose kompiuteriuose su ta pačia paskyra.
Kaip juo naudotis
Nustatymai → Duomenys → Sinchronizavimas ir paleidimas:
- Įkelti paskutinę žinomą eilę paleidžiant: atkuria sąskaitų eilę iš vietinės saugyklos, kai atidaroma Growbot.
- Sinchronizuoti nustatymus visuose įrenginiuose: prisijungus prie Growbot, perkelia nustatymus į serverį; Kitos naršyklės naudoja naujausią išsaugojimą.
Pačios eilės nėra sinchronizuojamos debesyje. Eksportuokite CSV atsarginei kopijai.
Patarimai
- Išsaugota eilė yra naršyklės profilyje.
- Prisijunkite prieš tikėdamiesi, kad sinchronizavimas veiks.